GRAVIDFOTOGRAFERING
Örebro

I väntans tider

Grattis till graviditeten! Så roligt att du hittat hit och funderar på att föreviga den här tiden med en gravidfotografering.

Det kan kännas som en evighet att bära ditt barn. Kanske längtar du dig galen efter det lilla livet, eller kanske längtar du dig galen efter att slippa alla krämpor. Hur du än mår så är det en speciell tid och en tid värd att minnas!

Mitt mål är att hjälpa dig fånga den där mäktiga känslan av att bära ditt barn. Stoltheten, styrkan, spänningen! Och förstås, KÄRLEKEN!

PLATSEN

Jag fotar utomhus året om! För att kunna få det bästa ljuset beroende på årstid är jag mycket noggrann med fotoplats och rekar några dagar innan din fotografering eftersom naturen och ljuset förändras. Jag ser till att hitta vackra platser oavsett om du har BF i februari eller i juli! 

Vi fotar i eller i närheten av Örebro och jag hjälper dig hitta dit med bil eller kollektivtrafik. Jag ser också till att det inte är för långt att gå till platsen. Om du har mycket ont i kroppen, säg gärna till mig, då tänker jag extra mycket på det i val av fotoplats

Gravidfotografering på is.

KLÄDERNA

Det är DIN gravidfotografering och jag fotar dig i det du känner dig bekväm i!

Ibland kan det vara roligt att klä upp sig lite extra och jag tycker också mycket om långa gravidklänningar som framhäver magen. Har man ingen egen klänning kan det även kännas onödigt att köpa för ett fototillfälle. Jag har därför ett antal vackra klänningar som du gärna får låna. Klänningarna passar såväl stora som små magar och går att anpassa till olika kroppsformer och längder. 
Lån av klänning ingår i ditt fotopaket.

Gravidfotografering i tallskog.

AVSLAPPNAD FOTOSTUND

Det inte alltid är så lätt att känna sig bekväm framför kameran, jag vet, och jag kommer om du vill att hjälpa dig med enkla direktiv om hur du ska stå eller röra dig. Jag vill att du ska känna dig bekväm och att vi fångar just den DU är på bilderna! 

Oavsett om vi fotar i sommarvärme eller vinterkyla ska du få må bra under din fotografering. För det är din stund! 

Jag har därför med mig något kallt eller varmt att dricka beroende på årstid. Är det kallt har jag också med mig värmande filtar och vi tar pauser när du behöver.

Veronica Bäcklin - maternity shoot Örebro, Närke

OM Veronica

Mamma som älskar stora och små äventyr

Det jag minns mest från mina graviditeter var alla känslor och hur mysigt det var när bebis rörde sig! Jag insåg också hur snabbt man glömmer hur den där magen känns. Därför är jag glad att det finns bilder som hjälper till att minnas, och det vill jag också skapa för dig. Som fotograf är jag lugn och glad. Jag vet att det inte är helt lätt att stå framför en kamera, så jag kommer anstränga mig för att du ska känna dig så bekväm det bara går.

Det bästa jag vet är att upptäcka världen med mina barn, och att få förundras över det lilla genom deras ögon. Hur roligt det är hade jag aldrig kunnat föreställa mig! Jag gillar att vara i naturen, vilket kanske syns i mina bilder! Vill du veta mer om mig? Läs mer här!

Veronica Bäcklin - fotograf Örebro, Närke

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Skulle det regna eller blåsa jättemycket på dagen vi ska fotografera hittar vi en annan tid! Jag håller reservtider för att vi ska kunna hitta det bästa ljuset, och det kostar ingenting att omboka. Vi stämmer alltid av dagen innan och hittar i så fall en ny tid då om det behövs.

Jag fotar dig gärna i det du känner dig bekväm i. Jag har också ett antal vackra gravidklänningar för utlåning, och lån av klänning ingår i ditt fotopaket! 
Väljer du att låna en klänning är det bra med underkläder i hudnära toner. Skorna däremot syns sällan, så tänkt bekvämt framför fint! 

Det är väldigt individuellt hur magen växer och hur du mår i din graviditet. Men någon gång mellan v.25-35 kan vara ett bra riktmärke för din gravidfotografering.

Ja, jag gör gravidfotograferingar med partner och ibland även syskon, så de är varmt välkomna! Jag rekommenderar att syskon är med i början av fotograferingen för att de inte ska hinna tröttna.

SÅ GÅR EN GRAVIDFOTOGRAFERING TILL:

INFÖR DIN FOTOGRAFERING

När du vill fotograferas beror på hur du mår och hur magen växer, men ett bra riktmärke kan vara vecka 25-35.

Boka in din fotografering så tidigt du kan för att vara säker på att jag har lediga tider. Jag har ett begränsat antal fotograferingar per månad för att kunna ha stort engagemang för just dig. I fall det är dåligt väder eller någon blir sjuk behöver vi också ha utrymme att boka om. 

Vill du låna klänningar får du en länk till ett galleri för att välja ut dina favoriter. Du kommer också att få mer information om vad som är bra att tänka på så att du känner dig trygg och förberedd.

UNDER DIN FOTOGRAFERING

Jag ser ut platser några dagar innan vår fotografering och stämmer av mötesplats och tid med dig. Fotograferingen sker vanligtvis ett par timmar innan solnedgång för bästa ljuset men har du särskilda önskemål löser vi det förstås.

Är det exempelvis mycket blåst eller regn, eller om någon blir sjuk så bokar vi om, kostnadsfritt. Vi möts på vår fotoplats där du får byta om till dina gravidklänningar om du valt sådana (jag har med ett litet omklädningstält). Sedan kör vi!

Gravidfotograferingen är din stund och jag kommer därför göra allt för att du ska känna dig avslappnad och ha roligt och guidar dig om du behöver lite hjälp. Vi tar pauser och jag har med mig något att dricka. Är det kallt har jag med mig värmande filtar och vi tar paus extra ofta så du får värma dig.

Gravidfotografering i stadsparken i Örebro.

EFTER DIN FOTOGRAFERING

Inom två veckor får du ett bildgalleri med cirka 30 redigerade bilder. Där väljer du ut dina favoriter! Observera att det inte ingår några bilder i fotoavgiften, utan du väljer antalet bilder enligt prislista. 

När du valt dina bilder får du en slutfaktura och så fort den är betald levererar jag dina bilder! 

Du får dem digitalt, både i högupplöst format för framkallning och i webbformat i fall du vill publicera till exempel på sociala medier. Både i färg och svartvitt.

Detta ingår i din investering:

Fotoavgift: 1000 kr

BOKA DIN GRAVIDFOTOGRAFERING HÄR:

SKICKA EN FÖRFRÅGAN