FÅNGA LIVET MED BARNEN
Familjefotografering

Kanske har du precis kommit hem med en alldeles nyfödd liten bebis. Kanske sliter du med evighetslånga amningar i soffan. Kanske är du självstående mamma/pappa, kanske har du en jättefamilj eller något däremellan.  Oavsett om barnen är stora eller små eller vilket stadie i familjelivet ni än är, vill jag hjälpa er att minnas de där stunderna tillsammans länge, länge framöver!

Veronica Bäcklin - familjefotografering, Örebro

I STUNDEN

När jag fotar familjefotograferingar vill jag fånga er i stunden. Vi tar några mer ”uppställda” bilder, men jag vill också följa med er i stunden. Fånga det som pågår just nu, det som är ert liv just nu. Oavsett om det är fixa till amingskudden eller busa på en gräsmatta.

Veronica Bäcklin - familjefotografering, Örebro, Närke

NATURLIGT LJUS

Jag fotar oftast utomhus och älskar att vara i naturen, oavsett årstid. Jag använder inte blixt utan använder naturligt ljus. För nyföddbilder och amningsbilder kommer jag gärna hem till er, och använder mig då ändå av naturligt ljus, från fönster till exempel. 

6V6A0865_webb

TRYGGT OCH ROLIGT

Er fotografering är er stund! Jag kommer göra allt för att det ska kännas roligt, tryggt och mysigt. Jag hjälper er hela vägen, med tips inför fotograferingen, enkla instruktioner under fotostunden och guidning vid bildval om ni behöver.

ÖREBRO

Fånga familjelivet

Dagarna är långa men åren går fort, det kan jag verkligen instämma i när det gäller familjelivet. Oavsett hur just din familj ser ut vill jag gärna hjälpa er att fånga familjelivet på bild så att ni kan minnas stunderna lång tid framöver.

Veronica Bäcklin - fotograf Örebro, Närke

En familjefotografering skulle kunna vara...

KLASSISKA FAMILJEBILDER

Jag hjälper er välja ut en vacker plats utomhus som passar för årstiden och så ses vi för att fånga just er familj! Vi tar olika typer av bilder, några uppställda, andra fångade i nuet, så att ni har olika typer att välja på. Jag kommer göra allt för att ni ska ha en rolig stund framför kameran! Blir det lite kaos är det bara roligt, det räknar jag med när man fotograferar barn 🙂 Vi tar det lugnt i barnens takt. Vi kan ta olika konstellationer, både grupp och enskilt.

Veronica Bäcklin - familjefotografering, Örebro, Närke

NYFÖDD/FJÄRDE TRIMESTERN

Äntligen har ni fått träffa det lilla livet ni väntat så på. Kanske är det lite skakigt ännu, när ni så sakteliga lär känna varandra. Jag kommer gärna hem till er och dokumenterar en stund av den här fantastiskt sköra, underbara, läskiga och fantastiska tiden. Hemmet behöver verkligen inte vara prefekt. Jag vill fånga er i det som är just nu. Jag känner sådan ömhet för nya föräldrar och tycker det är fantastiskt fint att fånga lite av det man kanske inte har en tanke på är värt att fota. Jag gör inte nyföddfoto med postering och rekvisita, utan fotar hemma hos er, precis som ni är. 

AMNINGSBILDER

Varje amningsresa är unik. Vissa går smärtfritt och utan hinder, andra är kantade av lite mer kämpande. Trots att det kan vara en så stor del av föräldralivet i början är det lätt att glömma bort att dokumentera. Jag hjälper gärna till att bevara din amningsresa i bilder! Vi kan både ses hemma hos dig eller utomhus på någon vacker plats. Kanske vill du fotas precis som ni brukar ha er amningsstund, eller så kanske du vill låna någon av mina gravidklänningar (som de allra flesta funkar även som icke-gravid) och ta riktiga power-bilder!

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Skulle det regna eller blåsa jättemycket på dagen vi ska fotografera hittar vi en annan tid! Jag håller reservtider för att vi ska kunna hitta det bästa ljuset, och det kostar ingenting att omboka. Vi stämmer alltid av dagen innan och hittar i så fall en ny tid då om det behövs. Samma sak om någon skulle bli sjuk, då bokar vi om, kostnadsfritt såklart.

Det viktigaste är att ni känner er bekväma och tycker om det ni har på er! Att undvika allt för skrikiga färger och mönster kan vara bra. I den information ni får innan fotograferingen finns det några tips. Men som sagt, det viktigaste är att ni själva trivs! 

Detta ingår i din investering:

Fotoavgift: 1000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR: