BÄRA NÄRA-FOTOGRAFERING
Fånga närheten mellan er när du bär ditt barn

När jag fick barn ville min dotter inte alls sova själv, och så småningom hittade jag till sjal och sele som blev ovärdeliga i vardagen. Sedan dess ligger bärvärlden mig varmt om hjärtat. Närheten, tryggheten, hjärtslag mot hjärtslag. Att bära nära. Jag hjälper dig gärna att fånga närheten på bild, då du bär ditt barn i sele eller sjal!

Platsen

Jag fotar utomhus året om! Kanske har du någon favoritplats i eller runt om Örebro, annars hjälper jag till med förslag. 
Jag ser då till att platsen inte är för långt ifrån parkering/kollektivtrafik. Regnar det eller blåser för mycket den dag vi bokat, eller om någon av oss blir sjuka, så bokar vi om! Vi stämmer av dagen innan eller samma morgon. Du har fri ombokning, så att fotograferingen ska kännas så bra som möjligt för dig och ditt barn.

Fotograferingen

Att få en avslappnad och trevlig fotografering för både dig och ditt barn är viktigt för mig. Vi väljer en tid på dagen som passar er så bra som möjligt utifrån just era behov med tanke på exempelvis mat och sömn. Jag undviker gärna mitt på dagen när det är starkast sol, men är det just den tiden ni behöver löser vi det också. Har du mer än ett bärdon du vill ha med på bild går det bra att fota ett par stycken. Vi tar självklart pauser när det behövs!

Fotografering med bebis buren i sjal

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Skulle det regna eller blåsa jättemycket på dagen vi ska fotografera hittar vi en annan tid! Det kostar ingenting att omboka, jag håller reservtider för att kunna hantera dåligt väder. Vi stämmer alltid av dagen innan och hittar i så fall en ny tid då om det behövs.

För mig spelar det ingen roll, välj något som du känner dig bekväm i och som du tycker passar med ditt bärdon.

Nej, jag fångar gärna ert bärande oavsett hur gammalt barnet är! 

Ja, det går bra. Jag rekommenderar att syskon är med i början av fotograferingen för att de inte ska hinna tröttna.

För att du ska känna dig så trygg som möjligt med att fotograferas även under coronapandemin ser vi till att vara försiktiga. Vid minsta symptom från någon av oss bokar vi därför om, kostnadsfritt. När vi är friska möts vi direkt på fotoplatsen, vi samåker inte. Vi håller avstånd och jag kan bära munskydd om du vill. 

Detta ingår i din investering:

Fotoavgift: 1000 kr

Boka din fotografering här:

Skicka en förfrågan